© 2018 JN Byg.

tlf.20625120

Om JN Byg Aps

JN Byg ApS Tømrer- og Snedker firma

beliggende i Menstrup nær Næstved på Sydsjælland.

 

Det gode håndværk samt en god dialog med vores kunder er vores varemærke og samtidig en af grundende til vores overlevelse og stadige eksistens trods finanskrisen.


Vi leverer håndværksmæssigt korrekt udført arbejde til tiden.
Vi arbejder på hele Sjælland og lokalområdet Næstved for private og erhverv.

Entreprise arbejde: 

JN Byg ApS finder den rigtige løsning på lige netop dit projekt/opgave.


Hos JN Byg ApS sætter vi en ære i at udfører alt tømrer- og snedkerarbejde håndværksmæssigt korrekt, med henblik på kundens behov.


JN Byg var et privatejet firma de første 10 år.

i 2016 overgik vi til selskabs form og er i dag et anparts selskab og hedder nu JN Byg ApS.

i gennem årene har vi formået at få et godt samarbejde mellem mange faggrupper inden for byggebranchen, så i stedet for du selv skal finde både murer, vvs'er, tømrer, snedker, maler, smed, elektriker og ledelse, kan vi hjælpe dig godt på vej.

Fordelen ved at vælge en af JN Byg´s samarbejdspartnere er, at opgaven oftest løses lettere og hurtigere, da vi har et tæt og velfungerende samarbejde, og vi kommunikerer sammen, så du som kunde slipper for at være mellemled, på koordineringen af de forskellige arbejder og de mange forskellige håndværksmæssige faggrupper, som vi kan tilbyde.

Kontakt os:

Ønsker du yderligere oplysninger vedr. en arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til JN Byg ApS, er I velkomne til at kontakte os.

 

JN Byg ApS
Menstrupvænge 9
4700 Næstved

CVR: 37556149
Tlf.: 20625120
E-mail: jn@jnbyg.dk

bogholderi@jnbyg.dk